SOCIAL MEDIA APPS - FACEBOOK ALKALMAZÁS

Social media, facebook, apps, tárhelyMa már szinte minden internet felhasználó tagja a világ legnagyobb közösségi oldalának, a Facebook-nak! 

A jelenlegi technikáknak köszönhetően már rengeteg típusú Facebook alkalmazás elkészíthető, legyen az akár fotó, videó, vagy játék alapú, már-már szinte nincs elképzelhetetlen!

Szeretnénk Önnek segíteni a vállalkozása fellendítésében, ezért elkészítjük az Ön által kívánt Facebook kampányt és természetesen az ehhez tartozó Facebook alkalmazásokat is!

Miért szükségesek a Facebook alkalmazások az Ön vállalkozása reklámozása során?

Mert a Facebook kampányok eredményességét a Like-ok határozzák meg, ehhez viszont elengedhetetlen egy-egy jó alkalmazás, amely felkelti a regisztráltak érdeklődését! A Facebook alkalmazás segít a termék, vagy szolgáltatás népszerűsítésében és így az Ön profitját növeli!

A Facebook alkalmazások  a következő célokat szolgálják:

- Like-ok számának növelése:

A Facebook-on szereplő cégek, termékek, szolgáltatások rajongószámának a növelése nagyon fontos! Egy olyan Facebook alkalmazás, ahol a rajongó like-olhat egy videót, vagy egy fotót önmagában nagy sikereket hozhat, hiszen a hír így gyorsan terjed, amely a kampány sikerét eredményezi!


- Interakciónövelés:

A közösségépítés lényeges cél, ez elősegíthető egy párbeszéd-alapú Facebook alkalmazás létrehozásával, amelynek köszönhetően Ön sok mindent megtudhat a leendő vásárlóiról!


- Adatgyűjtés:

Az adatgyűjtés is fontos ahhoz, hogy Ön minél több dolgot megtudjon a célcsoportjáról. Ez sem jelent gondot, egy Facebook Landing Page létrehozásával könnyedén megoldható, hiszen így elkérhetőek a rajongók adatai.

 
- Eladás növelése:

A legfontosabb cél viszont a rendelés, eladás növelése!  A különböző Facebook alkalmazások  elősegíthetik a termékek, szolgáltatások eladásának növelését, hiszen minél több rajongója van az Ön által kínált terméknek, szolgáltatásnak, annál több a potenciális vásárlója is!


A szoftverfejlesztés egy különleges területe a közösségi portálokra készülő alkalmazások fejlesztése. Ezen a területen csak jól felkészült szakemberek dolgoznak, akik tudják, hogy mi kell ahhoz, hogy a megrendelő kampánya sikeres legyen!

Felmerülhet Önben a kérdés, hogy miért nem elég egy weboldal, ahhoz, hogy sikeressé tegye üzletét? A válasz nagyon egyszerű! A weblapját először is reklámoznia kell, ahhoz, hogy látogatói legyenek, akik potecniális ügyfelek lehetnek, de nem biztos, hogy mindenki aki a weboldalára téved vásárolni is fog. A Facebook-on viszont egy bizonyos célcsoportot célozhat meg a kampány a különféle Facebook alkalmazások segítségével, így nem kell megvárnia amíg a vevők rátalálnak a honlapjára, hanem Ön keresheti meg őket egyszerűen és hamar!

Arra is kíváncsi lehet, hogy milyen paraméterek szerint választható ki egy célcsoport? A Facebook-on sok adatot adnak meg magukról a regisztrált tagok, így sokkal több paraméter alapján lehet dönteni!

A sok adat, amit a regisztráltak megadnak, mind az Ön hasznát szolgálja, hiszen ezek egy Facebook alkalmazásból lekérdezhetőek, így Ön egyszerűen megcélozhatja a potenciális ügyfeleit! Akármilyen terméket is szeretne értékesíteni, a Facebook alkalmazások használatával könnyen fog menni, hiszen a Facebook-on minden korosztály megtalálható!

A leendő megrendelőihez, vásárlóihoz, akár Facebook hirdetéseken keresztül is “szólhat” de ez nem a leghatékonyabb megoldás, mivel így nem tud adatot gyűjteni róluk, tehát nem tudja megcélozni az adott csoport képviselőit. A Facebook alkalmazás használatával viszont Ön sokkal több adathoz juthat hozzá és sokkal kimagaslóbb eredményekre is számíthat! Egy érdekes alkalmazás, hatalmas felhasználói aktivitást vált ki! Például valamilyen logikai feladatot kell megoldani a felhasználóknak, vagy egy tesztet kitölteni és ennek az eredménye megjelenik az adatlapjukon, ezzel már akaratlanul is reklámozzák az Ön által kínált terméket, szolgáltatást. Amennyiben az alkalmazás hatékony, akár az egész Facebook-on elterjedhet, ami hatalmas reklámot jelenthet Önnek!

Amennyiben Önnek már van weblapja, érdemes a Facebook-hoz kapcsolni, hogy a rajongói táborát könnyedén növelhesse. A rajongók így like-olni tudják az Ön által megjelenített híreket, vagy akár meg is oszthatják ismerőseikkel és máris reklámozzák az Ön termékét, szolgáltatását! Az összekapcsolás miatt nem kell aggódnia, ez csak kisebb munkálatokkal jár, amelyek könnyen elvégezhetőek.

Felkeltettük érdeklődését?

Szeretne Ön is sikeres vállalkozó lenni?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a részleteket! A segítségünkkel akár pár nap a alatt több ezer Facebook rajongója lehet, ne feledje, ez mekkora profitot jelenthet az Ön számára!
Békés megyei szerver hoszting, Hajdú-Bihar megyei szerver hoszting, Pest megyei szerver hoszting

Kövess minket...