domain regisztráció
1 GB tárhely
Weboldal design
php programozás
admin felület
Facebook alkalmazás

domain regisztráció
1 GB tárhely
Weboldal design
php programozás
admin felület
Facebook alkalmazás

domain regisztráció
1 GB tárhely
Weboldal design
php programozás
admin felület
Facebook alkalmazás

domain regisztráció
1 GB tárhely
Weboldal design
php programozás
admin felület
Facebook alkalmazás

WEBOLDAL FEJLESZTÉS

Az oldalon feltüntetett áraink az Áfa-t nem tartalmazzák.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS - FEJLESZTÉS

Manapság, bármilyen információ megosztásáról is legyen szó, arra a legalkalmasabb médium, az Internet! Az Interneten a leginkább használatos szolgáltatási forma a World Wide Web (WWW), magyarán az internetes oldalak, vagy más néven a weboldalak.Napjainkban, már nem csak magánemberek, non-profit szervezetek vagy oktatási és kutatási intézmények osztják meg az információikat az egész világgal, hanem a kereskedelmi szféra is felismerte a honlapokban rejlő hatalmas marketing potenciált.

Az Interneten minden egyes nap honlapok százezrei jelennek meg vagy tűnnek el, de mindegyikük ugyanazt a közeget használja, vagyis az Internetet. Ezáltal, a konkurencia jelentős lett, hiszen az Internet felhasználói egy helyen találják meg a hasonló információkat, ám számos forrásban. Ez tehát egyféle konkurenciát szül, főként ha a marketing szempontjából vizsgáljuk meg a kérdést. Egy vállalkozás, ha termékeit és/vagy szolgáltatásait a honlapján keresztül osztja meg, fontos számára, hogy a potenciális ügyfél az ő honlapját látogassa meg előbb, nem pedig a konkurensekét.

Egy minden szempontból tökéletes honlap önmagában is félsiker, hiszen, ha a megfelelő formában tesszük közé az információkat a honlapon, akkor az vonzó és hiteles a látogató szemszögéből, így az érdeklődőből ügyféllé válhat! Éppen ezért nagyon fontos, hogy a céges honlap mind megjelenésben, mind struktúrában, mind pedig tartalomban tökéletesen kivitelezett legyen!

Egy minőségi céges honlap legalább három fontos szempontnak kell megfeleljen ahhoz, teljesítse a tőle elvártakat:

1. Vizuális eszközökkel, egyedi módon tükrözze a cég arculatát és filozófiáját;
2. A marketing eszközeivel mutassa be a cég termékeit, szolgáltatásait, illetve,
3. Tegye lehetővé a kapcsolatfelvételt a céggel.

Természetesen, mint cégvezetőt, a honlappal kapcsolatosan a következő kérdések érdeklik:

1. Emeli-e a honlapom a cég imázsát, reputációját?
2. Mennyire látogatott a honlapom? Illetve,
3. Növekszik-e a profitom a honlap segítségével?

 

Elméletileg, ha egy honlap teljesíti a fentebb említett kritériumokat, akkor a megrendelő nyugodtan hátra dőlhetne, hiszen van egy tökéletes honlapja, amely érdeklődőket és áttételesen vásárlókat kellene eredményezzen. Sajnos, a gyakorlat manapság nem ezt mutatja! Hiába a tökéletes felépített honlap, ha az érdeklődők nem találnak rá az Ön honlapjára. Ez érthető is, hiszen honnan tudnák, hogy létezik? Éppen ezért, ha az Ön által is kínált terméket vagy szolgáltatást keresi egy Interneten böngésző érdeklődő, szinte biztos, hogy egy keresőmotor segítségére fog hagyatkozni (például Google, Bing vagy Yahoo!). Ha megfigyeljük az internetes keresők felhasználóinak a szokásait, láthatjuk, hogy a rengeteg keresési találat közül leginkább az első találati oldalak honlapjaira kattintanak, hiszen minden kereső motor igyekszik a keresett kifejezésre legrelevánsabb találatokat megjeleníteni csökkenő sorrendben. Egy másik fontos szempont a honlapok rangsorolásában a honlap népszerűsége.

Egy új honlap tulajdonosa nem számíthat arra, hogy honlapja az indulás pillanatában a keresőmotorok találati oldalainak az elejére kerül, viszont ez megoldható a keresőoptimalizálás (SEO) segítségével. Ahhoz azonban, hogy mindez hatékonyan elvégezhető legyen, már a honlap struktúrájának kialakításakor figyelembe kell venni a keresőoptimalizálás legfontosabb irányelveit.

Ez előbbiekből világosan kiderül, hogy a weboldal készítés megrendelésekor mi az amit elvárunk a honlapkészítő szakembertől. A webfejlesztő cégek honlapján számos honlapkészítés ajánlatot találunk, általában csomagárakon. Ezek ára eltérő lehet, hiszen nem mind tartalmazza ugyanazokat a szolgáltatásokat, ezért a referenciák mellett érdemes odafigyelni arra, hogy közel azonos árban mit is kínál a weboldal készítő.

Természetesen, mint cégvezetőt, a honlappal kapcsolatosan a következő kérdések érdeklik:

1. Egy saját domain névre, amely alatt a honlapunk elérhető lesz az Interneten (pl. sajat-honlapom.hu, stb.);
2. Az ügyfelekkel való kapcsolattartás céljára e-mail cím;
3. Webtárhely, amelyen a honlap futni fog a nap 24 órájában.

A honlapkészítés csomagok nem mindegyike tartalmazza ezeket a szolgáltatásokat, főként az olcsóbbak. Éppen ezért, érdemes olyan honlapkészítés csomagot választani, amelyek eleve tartalmazzák a domain regisztráció és a webhosting szolgáltatásokat is.

A legelőnyösebb honlapkészítés csomag megrendelésekor további kérdések merülnek fel, hiszen egy céges honlap lehet egyszerű és komplex is, attól függően, hogy milyen elvárásaink vannak vele szemben. Amennyiben nem tervezzük a honlapunk tartalmát sűrűn frissíteni (ami alapvetően hibás döntés), akkor egy egyszerűbb, statikus tartalommal rendelkező honlapkészítés csomag mellett dönthetünk. A statikus honlapok tartalmának a frissítése a legtöbb esetben szakember dolga.

A céges honlapok közül a fejlettebbek, már nem csak a céges arculatot tükrözik, illetve a termékeket és/vagy szolgáltatásokat mutatják be, hanem az interakciót is megvalósítják az érdeklődőkkel, tehát közvetlen értékesítési célokra is alkalmasak. Erre a legjellemzőbb példa a webáruház. Természetesen, nem csak a közvetlen módon értékesítő honlapok lehetnek interaktívak, hiszen gyűjthetnek adatokat a látogatók érdeklődési köréről, amelyek értékes adatok, amennyiben statisztikailag feldolgozzuk őket és felhasználjuk a marketing stratégiánk kialakításakor. Ha sokféle árucikket vagy szolgáltatást kínálunk, az interaktív honlapok segítségével segíthetünk az érdeklődőknek a választásban is!

Amennyiben hangsúlyt fektetünk az internetes marketingre, csakis olyan honlapot készíttessünk, amelynek a tartalma folyamatosan frissíthető, alakítható, hiszen fontos, hogy a látogatóink visszatérjenek az új információkért, illetve köszönhetően a folyamatosan frissülő tartalomnak, a keresőmotorok is értékesebbnek ítélik, így előrébb helyezik az organikus találati listákon. Ez nagyon fontos, hiszen ezáltal új látogatókat csalogathatunk a honlapunkra.

 

A modern, dinamikus honlapok moduláris felépítésük, a tartalmuk pedig egy interaktív adminisztrációs felületen keresztül történik. Ezeket a honlapokat ún. tartalomkezelő rendszerekre (vagy CMS – azaz Content Management System) építi a webfejlesztő, így a weboldalunk karbantartásához, frissítéséhez és kialakításához nem kellenek programozói ismeretek, hiszen az adminisztrációs felület hasonló az irodai szövegszerkesztő szoftverekéhez. A CMS alapú dinamikus honlapok esetében nem csak a tartalom (szöveges, grafikus és multimédiás) frissítésére, változtatására vagy hozzáadására nyílik lehetőségünk, hanem egyazon adminisztrációs felületen keresztül megoldhatjuk a levelezést, a hírlevelek szerkesztését is kiküldését, a rendelések és formanyomtatványok feldolgozását, sőt az ügyfélszolgálatot is!Természetesen, a CMS rendszerű honlapok jellemző tulajdonsága, hogy bármilyen változtatást is eszközöljük az azonnal megjelenik. Természetesen arra is mód nyílik, hogy automatizáljuk, időzítsük az új tartalom megjelenését. Mondanunk sem kell, hogy a CMS alapú honlapok fejlett SEF motorral rendelkeznek, amely nagyban megkönnyíti a keresőoptimalizálással foglalkozó munkáját.Amennyiben egy komplex, CMS alapú honlap készítését igényeljük, tudnunk kell, hogy az elkészült honlap adminisztrációs felületének a használatát el kell sajátítanunk a honlapkészítő segítségével.
Békés megyei szerver hoszting, Hajdú-Bihar megyei szerver hoszting, Pest megyei szerver hoszting

Kövess minket...