GY.I.K., avagy a gyakran ismételt kérdések

 • Teljesítmény és biztonság – dedikált szervereken

  Alacsony áraink nem mennek a minőség kárára. Szemben más vállalatokkal ahol 1000 felhasználó jut egy szerverre, nálunk 300 fiók kap helyet minden egyes szerveren. Garantáljuk, hogy weboldala gyorsan betölt bármilyen szerveren, bárhol a világon, amennyiben mégsem így lenne a fiók beállításától számított 30 napon belül visszatérítjük a befizetett összeget. Ez magában foglal bármilyen hasonló weboldalt saját dedikált szereverén. A betöltési időnek már csak az otthoni nete szabhat határt, ezt kérjük kalkulálja bele.

  Linux operációs rendszerünk, mely debian platform-ra épül. Unix/C fejlesztőink célja a futó webes felületek biztonságos és a lehető leghatékonyabb kezelése. A nagyobb biztonságért, nincsenek felesleges alkatrészek vagy portok és minden nyomon követhető a monitorozással és ellenőrzésekkel, valós időben a szerverrel szembeni bármilyen visszaélés. Az engedélyezések gondosan vannak beállítva minden egyes rendszer fájl esetén a jogosulatlan használat elkerülésére. A forrásokat is folyamatosan figyelemmel kísérjük a még elfogadható terhelési szint ellenőrzéséhez. OS szintű frissítések minden szerveren Debian apt-get funkcióval mely automatikusan tölti le az aktuális frissítéseket kijelölt online tárolókból, majd telepíti őket valós időben. Ez lehetővé teszi számunkra hogy az OS telepítésével rendszere biztonsági javításokat eszközöljünk.

 • Advance monitoring – nyugalom

  Minden megosztott szervert monitorozunk a nap huszonnégy órájában ezel csökkentve a hosszabb leállásokat. Minden szerverhez automatikus távoli kapcsolat köt minket ( apache, qmail, DNS, MySQL, FTP, ASP) minden öt percben ellenőrizzük hogy megfelelően futnak e.

  Sokszor kapjuk azt a kérdést ügyfeleinktől hogy miként tudjuk működtetni 120 vagy még több napon keresztül szervereinket reboot nélkül. A titok a védett ProcessWatcha szerver segédprogramban áll mely a szerveren belül fut, azonosítja és megszünteti a zombi folyamatokat melyek a CPU-t vagy a memóriát foglalják a kelleténél több ideig. A legtöbb felhasználó nincs tisztában vele, hogy egy hibás kód bármelyik program nyelvben teljesen leállíthatja a szervereket, íz ilyen scriptek ellenőrzése és tiltása kulcsfontosságú az uptime és gyors oldalbetöltés szempontjából.

  Ez a fejlett technika kezeli a lehetséges problémákat mielőtt még azok bajt okozhatnának, ezzel elkerülve a többszöri újraindítást és leállást. Mindezek mellett automatikusan letiltja a programot, munkatársaink pedig minden egyes alkalommal jelentik ha bármilyen behatolás történik az erőforrásokba vagy ha valamilyen parancs hiba történt.

  Ez teszi lehetővé hogy gyakorlatilag korlátlan számú szervert kezeljünk ugyanazzal a hatékonysággal.

 • Mail Szerver monitorozás – biztosítja a folyamatos email küldést és fogadást

  Az egyik legnagyobb panasz a hosting-al foglalkozó cégeknél az email áramlás. Azóta már rengeteg ügyfél osztozik egy szerveren és ha egy közülük úgy dönt hogy 10.0000 vagy annál is több üzenetet küldene el akkor számos eszköz közül választhat. Minden felhasználó tapasztalhatta már hogy az email elküdésétől számítva három vagy akár több órát is késhet üzenete. Ha valaki 10.000 üzenetet küld el egyszerre ez a szám tizenkét órára is emelkedhet. Ez a hagyományos módszerrel úgy kezelendő hogy egy tisztító-emailt kap a szerver ami a kézbesítés után azonnal törli a szerverről az elküldött üzeneteket. Ez azonban nem minden esetben szünteti meg a kézbesítés idejét és amellett hogy minden kimenő üzenet törlődik néhány bejövő email is törlésre kerül minden felhasználó esetében. Hogy ezt megakadályozzuk van egy speciális funkciónk a Process Watcha szerver figyelő, mely nyomon követi és monitorozza is a szerver mail forgalmát és automatikusan érzékeli ha egy

  nagyobb tisztítást igényel a szerver a kimenő üzenetekben ( ez a szám egyénenként 5000 darab) így csökkentve a kézbesítési idő hosszát.

  Bármilyen jogsértő eseményben a feladó és a biztonsági csapatunk azonnal értesít minket hogy a jövőben a hasonló problémákat elkerülhessük.

  A segédprogram anélkül tisztítja meg a mail szervert hogy az leállással járna. A folyamat végén látványos gyorsulás következik be a kézbesítésben, egy megbízható mail szervert kapunk és gyakorlatilag nincs veszteség sem.

 • Garantált frissítések – minden ügyfélnek

  A funkciókról és biztonsági frissítésekről melyek fiókját érinthetik a feliratkozás után folyamatosan kap értesítéseket. Minden megosztó hosting és irányított szerverünk azonos szoftverrel fut a zökkenőmentes működés érdekében, automatikus biztonsági és frissítési szolgáltatással. Saját, szabadalmaztatott szoftverünk lehetővé teszi számunkra hogy rövid időn belül elvégezzük a szükséges frissítéseket, anélkül hogy egy harmadik felet is bevonnánk a folyamatba. Amikor egy új szolgáltatás vagy frissítés jön létre Rapid Update eszközük szinte egy időben osztja meg azt minden szerver közt. Ez a technológia azt is lehetővé teszi hogy fejlesztéseket eszközöljünk szervereink hálózatán keresztül. Ez garantálja hogy egy évekkel ezelőtt létrehozott fiók ugyanazon biztonsági és funkcionális frissítésekkel bírjon mint az újonnan létrehozottak.

 • Support – cél a vevő elégedettsége

  Az első számú célunk az ügyfél elégedettsége. Ez minden előtt elsőbbséget élvez, ennek érdekében pedig magasan képzett szakemberekkel, é jól motivált munkaerővel dolgozunk a legjobb szolgáltatás elérése érdekében. Ezzel pedig kezeskedni tudunk a házon belüli és a házon kívüli, esetleg külföldi support-ért. Alkalmazottaink közvetlenül az ügyfél elégedettségéért dolgoznak, mivel jutalomban részesülnek az adott hónapban amennyiben egy ügyfél pozitív visszajelzést küld részünkre. A végeredmény egy lelkes, ösztönzött szakemberekből álló csapat akik az ügyfélért

 • Ár stratégia – méltányos forrásokat

  Célunk olyan komplex csomagok biztosítása mely felveszi a versenyt a többi versenytárs arany vagy platina ajánlatával.Békés megyei szerver hoszting, Hajdú-Bihar megyei szerver hoszting, Pest megyei szerver hoszting

Kövess minket...