RENDSZERGAZDAI SZOLGÁLTATÁS

rendszer, gazda, szolgáltatásNapjainkban, egyre több számítógép található a cégek eszköztárában. Mint bármilyen komplexebb szerkezet, a számítógép is karbantartást igényel, különben nem lehet a munka hatékony eszköze. Ez nem csak magára a számítógépre, vagy szerverre vonatkozik, hanem a reá telepített alkalmazásokra is.
Ahhoz, hogy a számítástechnikával kapcsolatos kérdések ne okozzanak problémákat, tapasztalt szakemberre van szükség! Ön dönthet úgy, hogy rendszergazdát alkalmaz, ez azonban jelentős költséget jelent, hiszen egy magasan képzett rendszergazda bérezése nem kis kiadást jelent a cégének.

Cégünk, egy költséghatékony megoldást kínál Önnek! Mi biztosítjuk Önnek a rendszergazdai tevékenységek elvégzését magasan képzett szakembereink segítségével! Mindezen felül, felelősséget vállalunk a legmagasabb szakmai színvonalú munkavégzésre.

A rendszergazdai szolgáltatást havidíjas rendszerben biztosítjuk Önnek, így Ön nem csak azon spórolhat, hogy nem alkalmaz egy teljes munkaidőben dolgozó szakembert, hanem azon is, hogy a költségeit teljes egészében leírhatja!

Mit is tartalmaz tulajdonképpen a rendszergazdai tevékenységi kör, azon felül, hogy működőképes számítógépes infrastruktúrát biztosítunk Önnek?

Sokkal többet mint gondolná! Mi megvizsgáljuk az Ön igényeit, mind költségvetési, mind pedig technikai szempontból. Ezt követően, ingyenes szakértői tanácsadással szolgálunk, hogy hogyan javíthatja termelékenységét és teheti hatékonyabbá a munkáját. Amennyiben bármiféle, előre nem látható meghibásodás fordul elő a számítástechnikai eszközeiben, mi azonnal elhárítjuk a hibát, méghozzá az Ön által elvárt határidőn belül!

Számunkra fontos, hogy az esetleges meghibásodások ne akadályozzák az Ön tevékenységét. Ezért, ha egy meghibásodott számítógép nem javítható a helyszínen, mi biztosítunk Önnek cseregépet addig, ameddig az Önét meg nem javítjuk!

Amennyiben a mi rendszergazda szolgáltatásainkat választja, nem kell foglalkoznia a számítógépek, a számítástechnikai eszközök és a fogyóeszközeik beszerzésével sem, hiszen mi átvállaljuk Öntől ennek a problémának a megoldását.

Ha Ön szerződését szeretne kötni távközlési szolgáltatásra, mint például internetes szolgáltatás, telefónia vagy mobiltelefon, forduljon bizalommal szakembereinkhez, akik kiválasztják az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatót és javaslatot tesznek a legmegfelelőbb szolgáltatási csomagra is!

Természetesen, a szoftver beszerzését, telepítését és frissítését is felvállaljuk, így Önnek nem kell nyomon követnie a licencek lejárati idejét, hiszen mi időben figyelmeztetjük Önt erre! Sok esetben fordul elő meghibásodás olyan számítástechnikai eszközöknél, amelyek még belül vannak a garanciális időszakon. Mi ebben az esetben is segítségére leszünk, hiszen átvállaljuk Öntől a garanciával kapcsolatos ügyek intézését is!

Cégünknél a rendszergazdai szolgáltatás mindig elérhető, így nem kell attól tartania, hogy az alkalmazott rendszergazdája éppen szabadságon van, hiszen mi mindig biztosítani fogjuk Önnek a megfelelő szakembert!
Ha az Ön számítógépes infrastruktúrája lehetővé teszi a távadminisztráció használatát, akkor bizonyos hibák akár pár percen belül elháríthatóak anélkül, hogy szakemberünk a helyszínre kiszállna!

Ha Ön biztos akar lenni benne, hogy számítógépes infrastruktúrája a legjobb kezekben van, érdemes bennünket választania, hiszen mi anyagi felelősség vállalás mellett nyújtjuk Önnek szolgáltatásunkat!

A rendszergazdai szolgáltatásunk egyaránt elérhető folyamatos vagy eseti megbízás alapján, így az Ön költségei kiszámíthatóbbak lehetnek! Amennyiben a havidíjas rendszergazdai szolgáltatásunkat igényli, nem számít, az elv&eac